soap maken

Hebben jullie altijd al een keer rol willen spelen in jullie eigen soap? Dan kan je kiezen voor de workshop soap maken, waarbij deze droom werkelijkheid wordt. We bouwen samen een filmset, waarbij we ons laten inspireren door bijvoorbeeld Mooi en Medogenloos, Sex & the City of Desperate Housewives. Er wordt op basis van jullie ideeën een script geschreven met behulp van onze regisseur.

De workshop

Onze ervaren regisseur zal jullie eerst intensief begeleiden in het schrijven van een uniek script. Daarna gaan jullie filmen. Niemand staat tijdens de workshop langs de zijlijn, want jullie mogen ook rollen achter de camera vervullen. We maken ter plekke de mooiste decors waar we jullie scenes gaan opnemen. Onze getrainde en ervaren regisseur neemt verkleedspullen mee, zodat iedereen de hele middag in de juiste stemming is! Uiteraard zijn eigen attributen ook welkom.

geheel verzorgd

Wij verzorgen de verkleedkleding en de apparatuur. Onze workshops zijn mobiel; dat betekent dat wij op vrijwel iedere locatie terecht kunnen. Van park tot woonkamer en van cafe tot plein. Neem gerust contact met ons op als je er niet uitkomt, we denken graag met je mee.

 

kosten & duur

Onze workshop soap maken kost € 39,50 per persoon en duurt 3 uur. TVworkshop werkt enkel met ervaren regisseurs. Dit zijn professionals die wekelijks allerlei soorten films produceren. Ondanks de rijke ervaring, zal het nooit ‘lopende band’ werk worden en is iedere workshop uniek. Tot slot wordt in de montage rekening gehouden met al jullie wensen, van belichting tot aftiteling.

contact


Meer weten? Neem gerust contact op!

Je eigen soap maken? Dat kan!

Een soap maken met je vrienden, of beter nog, over je vrienden? Dat kan als leuk bedrijfsuitje bij Superdagje.

Een eigen soap maken over het bedrijf

Ervaren (en soms bekende) regisseurs begeleiden de filmgroepjes (maximaal 15 personen per groep) om in een middag een echte soap op te nemen. Er zijn mensen nodig voor in de spotlights, maar ook voor achter de camera. Voor iedereen is een taak weggelegd; iedereen doet mee met dit bedrijfsuitje!

Het wordt een soap die zo op tv kan worden uitgezonden. Samen met onze regisseur verzin je de scripts. Het onderwerp laten we aan jou en je collega’s over. Dat belooft natuurlijk al een spannend script te worden met al die sappige roddels in de groep. En daarna beginnen we snel met scene 1! Als alle scene’s erop staan gaan we de soaps zodanig monteren, dat het bijna niet te onderscheiden is van een echte GTST-aflevering.  Het enige verschil is dat jij en de rest van het bedrijf vandaag de soap sterren zijn!

Dit originele bedrijfsuitje boek je bij Superdagje vanaf €39,50 per persoon.

Welke soap wint een Oscar?

Wanneer de opnames klaar zijn, gaat het Superdagje team snel aan de slag om alle soaps te monteren. Compleet met muziek naar keuze en aftiteling kan iedereen genieten van de première op een groot beeldscherm. Natuurlijk hoort daar een echte Oscaruitreiking bij. De beste soap neemt het gouden beeldje mee naar huis.
Deze workshop kun je al boeken vanaf €39,50 per persoon. Je kunt nu ook de workshop ‘Soap maken’, compleet met live première en Oscaruitreiking boeken. Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je meer informatie over deze workshop? Vul dan het contactformulier rechts van deze pagina in. Onze medewerkers staan je ook graag te woord op 030-227 0620 (9.00 – 18.00u).