speelfilm maken

Altijd al de hoofdrol willen spelen in je eigen film? Of lijkt het je gaaf om samen met je team een bekende film na te spelen? Kies er dan voor om tijdens je bedrijfsuitje, personeelsfeestje de workshop speelfilm te volgen! Samen acteren, regisseren, produceren en filmen. Schrijven jullie een geheel eigen script of baseren jullie je script op James Bond, The Walking Dead, The Hangover of een totaal andere film? Deze dag wordt onvergetelijk!

Maar dat niet alleen, lipdub maken is ook samen danspasjes oefenen, playbacken en dat natuurlijk perfect getimed! Gaat dat lukken? Zeker gaat dat lukken want je wordt begeleidt door de professionals van TVworkshop!

De workshop

Een komedie, een thriller of een spannende actiefilm… Alles is mogelijk tijdens de workshop speelfilm maken. Samen een film maken, zorgt voor de beste teambuilding mede omdat jullie niet alleen acteren, maar ook de crew achter de schermen vormen. Tijdens deze workshop schrijven jullie als groep een eigen script. Vervolgens worden de taken verdeeld onder de deelnemende personen. Dit kunnen taken voor of achter de camera zijn. Dit is dan ook de kracht van deze workshop: iedereen kan actief meedoen! Elke groep (van max. 15 personen) wordt begeleid door een van onze deskundige TVworkshop-regisseurs.

geheel verzorgd

De workshop speelfilm maken kan overal gevolgd worden. Misschien kunnen we de film wel op jullie eigen bedrijfslocatie opnemen of bij iemand thuis? We kunnen uiteraard ook terecht op een evenementenlocatie, in een restaurant, een park of geheel andere locatie. We helpen je graag om een geschikte locatie te vinden en desgewenst regelen we alles voor je, zodat jullie bedrijfsuitje onvergetelijk wordt!

kosten & duur

De workshop speelfilm maken kost 59,50 euro (excl. btw) per persoon en duurt 4 uur. We bieden de workshop ook aan in een verkorte versie van 3 uur. Deze workshop kost 49,50 euro (excl. btw) per persoon.

TVworkshop werkt enkel met ervaren regisseurs. Dit zijn professionals die wekelijks allerlei soorten films produceren. Ondanks de rijke ervaring, zal het nooit ‘lopende band’ werk worden en is iedere film en elk script uniek. De commercials worden opgenomen met hoogwaardige apparatuur. Daarnaast wordt in de montage rekening gehouden met al jullie wensen, van belichting tot aftiteling.

contact


Meer weten? Neem gerust contact op!