commercial maken

Elke dag zien we er tientallen voorbijkomen: commercials. Vraag je je af hoe het is om zelf een commercial te maken? Dan is TVworkshop er voor jou! Maak met je collega’s of vrienden een spetterende reclamespot, gericht op jullie team of bedrijf. Een originele teamactiviteit waar iedereen een steentje aan bij kan dragen, voor of achter de camera.

Tijdens de workshop commercial maken, gaan jullie met jullie team een eigen reclame maken. Elke “crew” heeft een regisseur en maakt dus een eigen commercial met een eigen insteek. En ben je met meerdere groepen kun je er ook nog een competitief element aan toevoegen: welke groep wint de Gouden Oscar voor de beste commercial? Dat wordt spannend!

De workshop

Tijdens deze workshop maken jullie een eigen commercial, op basis van een door jullie zelf bepaald thema. Wellicht kunnen jullie kernwaarden of jullie product in de spotlight zetten. Iedere groep (van max. 15 personen) wordt begeleid door een TVworkshop-regisseur. Naast acteurs en actrices zoeken we ook deelnemers die taken achter de camera willen vervullen, zoals de regie, het camerawerk en het geluid. Iedereen krijgt dus een actieve rol!

Desgewenst kan er een klein competitief element aan worden toegevoegd: we reiken na de workshop een felbegeerde Oscar uit voor de beste film. Dit wordt een uitje om nooit meer te vergeten!

locatie

Wij kunnen naar elke door jullie gewenste locatie komen. We zijn creatief genoeg, dus we kunnen zelfs in een leeg pakhuis nog een goede commercial maken. Met jullie eigen bedrijfspand of een door jullie bedrijf gehuurde evenementenlocatie zit je eigenlijk altijd goed, maar ook wanneer je niet beschikt over een eigen locatie zijn er voldoende oplossingen. Zelfs midden in de stad kunnen we jullie commercial opnemen. Neem gerust contact met ons op als je er niet uitkomt, we denken graag met je mee.

kosten & duur

De workshop commercial maken kost € 49,50 (excl. btw) per persoon en duurt ongeveer 3 uur. TVworkshop werkt enkel met ervaren regisseurs. Dit zijn professionals die wekelijks allerlei soorten films produceren. Ondanks de rijke ervaring, zal het nooit ‘lopende band’ werk worden en is iedere commercial uniek. De commercials worden opgenomen met hoogwaardige apparatuur. Tot slot wordt in de montage rekening gehouden met al jullie wensen, van belichting tot aftiteling.

 

contact


Meer weten? Neem gerust contact op!